Zaboravite Skupe Foto Tapete I Dajte Svojim Ručicama Posla



Eto meni se trudničke želje nisu baš nešto svele na hranu, ali zato me posve obuzela želja za krečenjem, farbanjem, lijepljenjem i uglavnom popravljanjem svega čega bi se dohvatila.
A kako živimo u starom stanu toga je bilo i ostati će napretek! :(
Uglavnom, želeći se bar malo odmaknuti od omiljenih boja, tamno smeđe i L402, odlučila sam kako će spavaćoj baš odlično pasati maslinasto zelena.
Kako sam se prevarila i zadala si još i posao koji nisam ni planirala. Naravno da je suprug bio u pravu i da je boja smanjila i pomračila sobu, ali baš je bila lijepa i naravno takva tamna i skupa!
E pa kad već sve tako napraviš i kad te suprug u gotovo 8 mjesecu trudnoće ne može gledati kako krečiš, pa onda on pokreči ako ne sve onda gotovo sve, nemaš srca na glas reći kako je to bila čista pogreška, već kreneš popravljati štetu, naravno s osmijehom na licu! :)

Pa pogledajte da li sam uspjela unijeti bar malo radosti na ovaj moj mračan zid!






Ali ovo nije bio dodatni posao, a ne..!
S obzirom da se sada boja zida nikako ne slaže s bojom ormara, krećem na novi posao, osim ako me nešto bitnije ne prekine u tome! :)

Primjedbe

  1. Odlična ideja..
    Pozdrav.

    Nisam uspila od prve ostaviti komentar, idem pokušati opet.....

    Ako izbaciš riječi za provjeru u komentarima sigurna sam da će blogeri ostavljati puno više komentara jer su tvoji radovi prekrasni.

    OdgovoriIzbriši
  2. hvala na lijepom komentaru i savjetu, naravno! :)
    pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  3. Evo mene opet... navrati do mene čeka te blog-nagradica...ćao.

    OdgovoriIzbriši
  4. ja sam ljubitelj maslinasto zelene tako da meni boja nije pretamna, a uvik možeš cijelu priču 'podignut' i posvijetlit detaljima - namještaj prefarbaj u bijelo i već će ti soba izgledat življe. Zavjese stavi u žućkasto, koji jastučić u raznim nijanasama žute, bež ili čak ljubičaste i već će soba izgldat dječja!

    OdgovoriIzbriši
  5. da, bas se spremam namjestaj pofarbat u bijelo!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Hvala na vašim komentarima! :)

Popularni postovi